• Bittersweet2012

    Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)

    Hej! Jag har en liten tjej född i april 2012 och nu bestämde min man o jag att det va dags för syskon Med första tog det på första försöket, så nu väntar vi med spänning att få se hur fort det går denna gång . Nån mer som vill följas åt?

  • Svar på tråden Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)
  • Dr to be

    Åh vad roligt för er! Jag kan hänga på . Vi har också en dotter årgång 2012, född 20/3 men beräknad till 12/4. Vi har också bestämt att vi vill ha syskon 2015. Vi kan nog pga omständigheter inte börja försöka innan aug/sep. Dottern tog 2 månader att få till. Jag hoppas att det går lika wnabbt denna gång:)

  • cher82

    Hej, hoppar gärna in här!
    Har en son född augusti 2012 och vill så innerligt gärna ha ett syskon nästa år!
    Har redan hunnit försöka ganska många månader och en viss oro börjar infinna sig!
    Men har ändå en bra känsla, tror verkligen på 2015!!

    Hoppas allt går bra gör er!

  • Bittersweet2012

    Va roligt att ni hittade hit tjejer! det blir kul att följas åt! Hoppas verkligen att det inte tar alldeles för många månader innan nr 2 finns i magen

  • cher82

    Har lite oregelbunden cykel så BIM är nån gång nu mellan 19-22. Har lovat mig själv att inte gå och hoppas och "leta" symtom, men är ju jävligt svårt att låta bli!!
    Känns lurt nu iaf, första symptomet vid förra graviditeten var uppsvälld och gasig mage och känslan av att "nu kommer magsjukan när som helst" och är precis den känslan jag haft sista 3-4 dagarna! Så nu börjar man ju genast tycka att brösten ömmar, ryggen värker...och nog kissar jag lite oftare än normalt! Vet bättre än att gå och känna efter och besvikelsen blir ju bara ännu värre när mensen väl sätter igång, vetskapen om att vi faktiskt har hela 13 misslyckade försök bakom oss börjar slita lite på psyket faktiskt!

  • Bittersweet2012

    Ja, det är svårt att inte leta efter symptom p sen tro att man gravid...
    Har oxå haft oregelbunden mens de senaste månaderna så jag tror att jag har bim runt 28-2, Men det verkar som att jag hade ÄL i mitten av förra vecka, fast enl kalender här på FL borde den va nu...
    Själv har jag molvärk till o från, brösten känns lite ömma (det har de inte gjort sedan jag slutat amma, vilket är 1,5 år sedan). Och idag började det komma vita flyttningar (hade massa i början av första grav).
    Det är säkert inga riktiga symptom än, men man kan alltid hoppas ju .

  • cher82

    Bara hålla alla tummar och tår i väntan! Känns som en evighet mellan ÄL och BIM! :)

    Hur var eran tidigare graviditet?
    Mådde ni bra?

    De sista 5-6 veckorna i min graviditet fick jag en ansiktsförlamning på vänstra sidan, funderar nu på om det finns större risk att det händer igen vid nästa graviditet?

  • Tedax

    Jag hoppar gärna in här med. Glad Vi har en liten kille född i november 2012.

    Snart är mensen slut och vi går på försök nummer fyra att få ett barn till. Det tog i och för sig 15 försök och två missfall innan vi fick sonen, så vi har väl inte så stora förhoppningar att det ska gå snabbt denna gång heller... Obestämd

  • Bittersweet2012

    Jag mådde relativt "normalt" under min första graviditet. Illamående v.8-12 (spydde bara 2ggr dock), sen mådde tiptop v.13-30. Runt v.30 började jag få en hel del sammandragningar o i v.34 fick råd att gå ner i tid för att inte riskera för tidig födsel. V.35 blev jag sjukskriven på halvtid. Sen i v.38 fick jag karpaltunnel syndrom (stavas det så?!?) o det blev så illa att jag kunde knappt hålla kaffekopp på morgonen...
    Gick över 5 dagar, trots att både bm o läkare va säkra på att jag skulle födda innan bf (well i showed them ).

  • Cw12

    Jag hoppar gärna in här också jag har en son som är född i juni 2012 och har precis plussat för en vecka sen

    Det var inte planerat men sååå välkommet! Jag fick symtom nästan direkt efter ägglossningen med molvärk, ömma bröst och mörkare vårtgårdar. Jag bara "kände" att det tagit sig.

    Hoppas att ni får era efterlängtade pluss snart!

Svar på tråden Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)