• Anonym (Oroli­ga mamman­)
    Äldre 24 Jun 09:54
    26010 visningar
    0 svar
    0
    26010

    Börjat kissa ned sig på natten

    Hej,

    Jag har en dotter som är 3½ år. Hon har varit blöjfri på dagen sedan innan hon fyllde 2 och på natten sedan ett år tillbaka. Det har gått hur bra som helst och gångerna hon kissat ned sig på natten är lätträknade eller de var lätträknade fram till för ca 2 veckor sedan. Hon har nu börjat kissa ned sig relativt ofta. De gånger hon kissat ned sig tidigare har det alltid varit pga. att hon tex somnat innan läggdax eller att hon inte kunnat kissa precis innan hon skulle lägga sig men den senaste tiden har hon kissat innan läggdags men ändå kissat ner sig. Förut hon vaknat om hon behövt kissa på natten och kunnat gå på toa. 

    Kan det här bero på urinvägsinfektion? Hon har klagat på ont i magen några gånger senaste veckan men inget ihållande eller så. Hon har inte sagt något om att det gör ont när hon kissar och tycker inte hennes kiss luktar särskilt starkt. 

    Hon skall efter sommaren byta dagis och har haft mycket funderingar kring det, hon har också haft svårt att komma till ro på kvällen senaste veckorna kan detta vara anledningen?

    Är så klart lite oroad över att hon plötsligt börjat kissa ned sig, men det kanske är alldeles normalt? Hur oroad behöver jag egentligen vara?

    Tacksam för svar! // Oroliga mamman

Svar på tråden Börjat kissa ned sig på natten