Vilken sorts fetaost till sallad?
Det finns så många sorter, vilken tycker ni är allra bäst i sallad?
Det finns så många sorter, vilken tycker ni är allra bäst i sallad?
Jag gillar nästan all sorts fetaost. Sjukt gott. Men det beror på vilken sallad du ska göra. Själv brukar jag föredra den vanliga apertina i bit och dela den själv i lagom rutor.
Tycker dom med olja är goda, men kan lätt bli för oljigt i sallad enligt mig.
ICAs sallads ost. Krämig och god ????
Har köpt apertina fetaost, men ska absolut testa ICAs sallads ost nästa gång.
Tack för era svar!
Jag gillar lesvos-fetan mest men både zeta och fontana är bra märken.
Salladsost och fetaost är inte samma sak.
Jag gillar lesvos-fetan mest men både zeta och fontana är bra märken.
Salladsost och fetaost är inte samma sak.
Apetinas festa ost i hel kub.. Som
Man ska försöka dela själv eller
Smula ner. Så himmelsk god :) jätte krämig :)
ICAs egna salladsost! Har man börjat äta den så duger ingen annan ;)
Det finns så många sorter, vilken tycker ni är allra bäst i sallad?
Lidl fetaost är jättegod.
Att kalla salladsost (apetina, osv) är som att kalla vitt bubbel från Australien "Champagne". Precis som champagne, parmesanost och parmaskinka är fetaost ett SUB-livsmedel. Vit ost som inte är gjord av ko- och getmjölk i Grekland för inte kallas fetaost. Det skulle vara falsk marknadsföring och bryter mot EUs regler mot namn-, regions- och traditionsskydd för livsmedel.
Rättar mig själv. Får- och GET mjölk, ska de vara, naturligtvis....
Apetina har fetaost.. Men den ja mena va apetinas vita ost i kub ;)