Hjälp pajbakning!
Hej
Jag skulle behöva lite hjälp från er erfarna pajbakare:) ..jag ska ha ett kalas nu på lördag och jag tänkte bjuda på blåbärspaj. Vi kommer bli ca 15 personer så då tänkte jag att det blir lättare att göra 1 portions pajer, min fråga är hur mkt bär ska det vara i varje paj? Och hur mycket smulpaj deg ungefär i varje portion? Hur länge ska de vara i ugnen när man gör små pajer?
En är glutenintolerant, går det att göra smulpaj på bovete?
Sen tänkte jag också göra flarn, går det att göra glutenfritt? Passar flarn ihop med paj?
Tänkte typ ha vaniljsås till pajen och flarn
Sen har jag 2 st som är mjölk protein allergiska så då borde det ju bara att vara att använda mjölkfritt smör?
Vad ska jag ha som motsvarar vanilj visp till dem?
Förresten är blåbär en stenfrukt? Jag har nämligen en som är allergisk mot stenfrukter:)
Funderade på att göra äppelpaj istället för blåbär till de andra, i så fall hur mkt äpplen per portion?
Oj många frågor blev det!
Hoppas att någon kan hjälpa mig snabbt! Mycket tacksam för svar
M V h
Helen