• Äldre 27 jan 14:19
  758 visningar
  6 svar
  6
  758

  SKÖTBORD

  Hej!

  Vi har ett väldigt litet badrum och söker råd vad gäller skötbord. Vi har tyvärr inte möjlighet att skruva upp något på väggen då det är hel kaklat och en hyresrätt. Men tänkte om det fann något I stil med Hensvik från Ikea fast där man kan fälla in och ut bordsdelen...

  Duschen är ganska stor så ev skulle man kunna ha en ställning där men isf gärna något som tål vatten så man inte behöver bära ut mer än själva bädden när man ska duscha..

  Kom gärna med förslag=)

 • Svar på tråden SKÖTBORD
 • Äldre 27 jan 22:01
  #1

  Hade också platsbrist när vi funderade över skötbord sen kom jag på att det faktiskt inte behöver vara på toan. Vi har ett vanligt från Ikea inne i barnrummet. Det är oerhört sällan vi behöver tillgång till rinnande vatten i samband med blöjbyte. Det finns ju mycket snygga skötbord som är som en bokhylla!

 • Limali­ie
  Äldre 28 jan 09:03
  #2

  Vi har inte heller plats i badrummet och har skötbordet i hennes rum. Funkar jättebra.

 • Äldre 28 jan 09:42
  #3

  Vi har vägghängt skötbord från Troll i sovrummet. Perfekt :)

 • Äldre 28 jan 20:39
  #4

  Vi har en uppblåsbar skötbädd från Ikea och så byter vi på golvet. Väldigt smidigt och så slipper man oroa sig för att barnet ska ramla ner. Min dotter älskar att ligga i värmen och lufta rumpan så det går att gå iväg en liten stund. Inget man kan göra om barnet ligger på ett bord.

 • Limali­ie
  Äldre 29 jan 09:22
  #5

  Även om skötbord är smidigt osv så är det faktiskt ingen nödvändighet utan man kan byta på golvet likväl eller sängen egentligen somsagt mycket säkrare (på golvet) när de börjar röra sig mer.

 • Äldre 1 feb 18:39
  #6

  Tack för råden, vi har endast en 2a så inget eget rum till lilla tjejen än. Funderade på ett man kan montera på spjälsängen men känns inte rätt att byta blöja inne i vårt sovrum. Golvet hade kanske fungerat men har lite dålig rygg etc så vill gärna att allt ska vara så ergonomiskt och smidigt som möjligt samt att vi har nu väldigt nyfiken katt;)

Svar på tråden SKÖTBORD
Logga in
Bli medlem