Göra chokladpudding på rismjölk?
Här kommer en liten udda fråga
Men går det att göra chokladpudding (sånt där pulver) och blanda det med rismjölk och att det blir någorlunda likt det som blir när man har riktig mjölk?
Här kommer en liten udda fråga
Men går det att göra chokladpudding (sånt där pulver) och blanda det med rismjölk och att det blir någorlunda likt det som blir när man har riktig mjölk?
Varför göra på rismjölk?
Det borde gå eftersom mjölken bara är med för smakens skull. Det går att göra på vatten om man vill.
Så det går att göra det på vatten också? Stelnar den verkligen då?
Har förbjud på att äta mjölkprodukter nämnligen Därför jag undrar...
Men....är det inte mjölk i pulverchokladpudding??
Det är ju inte mjölken som gör att det stelnar...det är någon slags geleringsmedel i själva pulvret.
Okej!
Kolla runt lite...annars kan du koka själv! Enkelt!
Willys chokladpuddingpulver är mjölkfritt. Blanda med rismjölk går bra men man får ta kanske bara en tredjedel av den mjölkmängd som står på paketet. Lycka till
Ekströms innehåller tydligen ingen mjölk, så jag köpte hem ett paket.
Ska testa och göra som Ejje rekommenderade
Mmmmmm....nu har vi ätit chokladpudding + vispgrädde.
Ekströms!
Muuuums vad gott det var. Ingen som helst skillnad ifrån om man gör det på mjölk (lite vattnigare bara).
Rekommenderas varmt om det är någon som vågar testa