• Thelma

    Matförgiftning eller Maginfluensa?

    Igår kväll kl 18 åt vi kyckling som tillagades till 72 grader. Efter 30 minuter ca fick jag jätte ont i magen. Men det släppte sen. Sambon blev illamående vid 22 tiden. Pojken på 6 år fick också jätte ont i magen vilket inte gick över. Han somnade tillslöt och vaknar kl 2 inatt och har fortfarande ont i magen och går upp och kräker. Smärtan håller i sig på pojken som i morse även fick diarré. Nu är han bra igen lite trött efter att inte ha sovit inatt. Och jag och sambon är inte dåliga idag men jag har sån ryslig fobi för dessa magsjukor. Vi isolerar oss hela påsken för vi vet ju inte vad det är. Det känns som en matförgiftning men man kan ju aldrig vara helt säker. Lillebror som inte åt kycklingen har inte haft ont alls i magen. Vi får väl se vad natten har att erbjuda.

    Någon som varit matförgiftad av kyckling?

Svar på tråden Matförgiftning eller Maginfluensa?