• Lillarapunzel

    Hur gammal är du och hur gammal tror folk att du är?

    Ja, som rubriken säger. Hur gammal tror folk att du är och hur gammal är du egentligen?

    Jag är ju då 17 år gammal, egentligen. Folk tror dock (seriöst) att jag är allt mellan 8-28 år Skäms
    Vanligast är dock 12-14 år alt. 22-25 år ca. 

    Om jag får spåna i anledningarna så tror jag att folk tror att jag är yngre pga. min längd. Jag är nämligen bara 162 cm "lång". Och folk tror nog att jag är äldre pga. att jag klär mig ganska "formellt" och "vuxet", och även pratar väldigt "ordentligt" och "vuxet".

  • Svar på tråden Hur gammal är du och hur gammal tror folk att du är?
  • aleakim

    Jag är 24 och de flesta tror nog att jag är runt det också skulle jag gissa. Men för bara ett par år sedan fick jag jämt höra att jag såg ut som 13, inte så kul.

    Jag är förövrigt 154 så i mina ögon är 162 inte så kort ;)


    W och liten i magen :)
  • LittleSunshine84

    Är 30 år och folk tror 20-25 år. Jag är 162.5 cm och tycker väl inte att det är så kort? :)

  • Mascaraklumpar

    Jag är 29. Har jag min son med mig brukar folk anta att jag är 30-35, har jag honom inte med mig så tror de oftast att jag är 20-25.

  • Fjäril kär

    38 år och folk gissar hejvilt på ålder mellan 23 och 40.  Det beror på i vilket sammanhang vi träffas och vilken ålder folk själv har när dom gissar.

    Jag är gift med en mycket äldre man och då blir det genast tilt i skallen på folk och det blir felgissningar rejält.

    jag är 165 cm lång  och kurvig och jag klär mig i en egen personlig stil. Blandar mycket retro/second hand med nya moderna kläder och gärna spetsar till det med egna personliga detaljer.  Långt blont hår ner till ändan.

    Kommer jag dessutom med min 18-åriga son som är 180 cm lång så gissar folk grymt fel. 

  • Ego Lovers

    Jag är 38 år, 167cm och blir ofta trodd att vara runt 17-23. Säger jag först hur många barn jag har blir folk chockade. Jag tycker själv inte att jag ser så ung ut utan mer runt 30-35 kanske

  • Ego Lovers
    Ego Lovers skrev 2015-05-24 23:28:59 följande:

    Jag är 38 år, 167cm och blir ofta trodd att vara runt 17-23. Säger jag först hur många barn jag har blir folk chockade. Jag tycker själv inte att jag ser så ung ut utan mer runt 30-35 kanske


    Folk vi inte känner tror att jag och min äldsta dotter på 20 är systrar. En gång trodde en tant att min dotter var min mamma och att min yngsta son även var min dotters son.

    Oerhört pinsamt
  • Anonym (ung)

    Jag är 28 och dom flesta brukar gissa på att jag är 17-20 år. Jag får dessutom ofta visa leg vare sig jag köper tobak och alkohol och i 90% av fallen skämtar butiksbiträdet bort det faktum att dom bad om leg. Är 180 cm lång så det är inte längden, klär mig som en 28 åring och får ofta höra att jag ser ung ut med tanke på att jag har en son på snart 8 år som ger en gråa hår så ska man väl inte klaga ;)

  • FIame

    Små människor tror folk nästan alltid att de är yngre än de är.

    Det är hjärnan som spökar bara.

  • Tirem

    Är 38 och folk brukar ifrågasätta om jag ens fyllt 30... Oftast tror de jag är 28. Är inte kort, är 180 lång så jag kan inte skylla på längden.

    Har blivit kallad 90-talist av en 80-talist, det var riktigt roligt

Svar på tråden Hur gammal är du och hur gammal tror folk att du är?