• Äldre 10 Aug 21:02
  1927 visningar
  2 svar
  2
  1927

  "Jag är gravid och har blivit förkyld. Kan det påverka min bebis negativt?"

  "Jag är gravid och har blivit förkyld. Kan det påverka min bebis negativt?"
  Förkylning med en bebis i magen. Kan de påverka bebisen negativt och finns det något speciellt man ska tänka på? undrar en medlem.

  Denna tråd innehåller kommentarer för ovantående artikel.

  Läs hela artikeln här
 • Svar på tråden "Jag är gravid och har blivit förkyld. Kan det påverka min bebis negativt?"
 • Äldre 31 Mar 07:49
  #1

  TVÅ ALVEDON FEL och onödigt dumt att råda någon att ta!? Det var ju inte så stort lidande!!

  Kommer att tänka på min svenska då 45-åriga barnmorska som svarade mig att jag "inte behöver tänka så" (att äta de vitaminer och mineraler jag köpt och konsumerade i graviditeten).

  Det var 1992.

 • Thu 14 Jan 2021 23:16
  #2
  Hej människor, mitt namn är Katerine. Det finns ett vittnesbörd som jag vill dela med er, min far hade hiv / aids, min mamma och jag tog honom till sjukhuset för medicinsk kontroll, men de löste inte lösningen, de berättade för oss han kanske tappar sitt liv, min mamma hade gått och vädjat till många läkare men de sa att de inte kan hjälpa, jag var frustrerad. Men plötsligt presenterade min vän mig för en läkare som heter Dr Osazee, han är jättebra och han har bra läkemedel eller örter för att ge patienten, han gav min far de här medicinerna, min far är nu frisk och väldigt okej. Än en gång tack vare Dr. Osazee och det som är bra med honom är att han inte tar mycket mycket överkomligt, du kan nå honom på watsapp; +1 (301) 747-3442 eller e-post: doctorosazeetemple235@gmail.com. snälla detta är inte falskt, lita på mig!
  volume_up
  content_copy
  share
  star_border
   
Svar på tråden "Jag är gravid och har blivit förkyld. Kan det påverka min bebis negativt?"