Lagar ni i exakta portioner när ni gör middag till gäster?
När ni lagar middag till gäster. Lagar ni exakta portioner?
Eller lagar ni extra med mat så inte det blir snålt och lite?
När ni lagar middag till gäster. Lagar ni exakta portioner?
Eller lagar ni extra med mat så inte det blir snålt och lite?
Extra annars säger jag: knytkalas!!!
Jag lägger alltid på extra så att det finns. Vill inte att det ska ta slut.
vi lagar alltid extra - skulle inte vilja att maten tar slut innan gästerna är mäta!
Såklart lagar jag extra.
Extra, absolut! Pinsamt om folk inte får äta sig mätta! Dessutom gör det inget om det blir över till lunchlåda!
Lagar alltid mer, man ska som gäst kunna ta om utan att känna sig obekväm.
Jag lagar nog också lite extra eller safe'ar med matbröd, smör och sallad. Fast jag går nog inte så mycket efter recept, inser jag nu :)
Lite extra för att slippa ha koll på hur mycket varje gäst äter av t.ex kött.
Jag gör alltid extra mycket mat så att gästerna känner sig fria att ta om.
Alltid extra, det som ev blir över kan man äta till lunch dagen efter.
Pinsamt om folk inte får äta sig mätta!
När ni lagar middag till gäster. Lagar ni exakta portioner?
Eller lagar ni extra med mat så inte det blir snålt och lite?
Absolut extra.
Beror ju på vad det är.
Kungskrabba-ben för 700 kr/kilot till förrätt, då köper jag inte en massa extra utan då räknar jag ut i förväg.
Kokt potatis kan man ju däremot ta till så det räcker och blir över.
Skulle man göra enligt portioner som står i recept skulle inte nån förutom en bebis bli mätt! Jag öser på av allt. Avskyr folk som bjuder på så lite mat att man inte blir ett jota mätt. Vi var 7 stycken en gång och hade galant kunnat dela allt på 2-och absolut inte blivit proppmätta ändå.
Alltid extra. Ingen jäkel ska gå hungrig från mitt bord..