• amalia02

    Ni som lyckats med DI

    Vilken sorts ägglossningstest använde ni? Kliniken rekommenderade sina egna och menade på att clearblue till exempel kan visa positivt för sent och därför kan försöket misslyckas. Vilken sort använde ni? Och hur snart efter omslaget gjordes insemineringen? Jag tänkte testa 3 ggr om dagen för säkerhets skull. Kliniken gör ett ultraljud innan men förra gången så tog det 3 försök för att lyckas och ändå visade ultraljudet perfekta äggblåsor med sprickor i båda änderna varje gång. Tacksam om någon kan svara

  • Svar på tråden Ni som lyckats med DI
  • M82

    Jag gjorde UL undersökning hos gyn inför varje försök med DI. För att mäta äggblåsor och se att det var tillräckligt stora och många. Fick sen Ovitrelle ÄL-spruta när det var dax och hade då ca 24-36 timmar på oss att ta oss till kliniken i Danmark (bor i Sthlm så vart en del planering o fix med jobbet). 

  • M82

    Lyckades på 4:e försöket och fick då även Pergotime, Ovitrelle och Lutinus. Planerar nu för syskon och kommer be om att få göra på samma sätt då (hormonstimulering + undersökning hos gyn för att maxa chanserna). 

Svar på tråden Ni som lyckats med DI