• scrapparlotta

    Julgodiset lär smälta....tips??

    Har i många år tänkt göra en massa julgodis själv och ta fram på julafton. I år har jag äntligen känt att jag har den tiden och har gjort några kolor, fudge, bräck osv... Men så märker jag hur fort detta smälter/blir för mjukt när det kommer in i värmen. Och julafton här, massa folk, massa ljus...det blir VARMT!! Det kommer ju smälta bort. Hur ska jag göra för att detta inte ska ske? Hur gör ni? Eller är det bara att gilla läget, det kommer bli kladdiga julgodisar...

  • Svar på tråden Julgodiset lär smälta....tips??
  • LiaSthlm

    Ställa allt på kylklampar kanske.

    Det har jag gjort med tårtan när dottern fyller år mitt i sommaren.

  • scrapparlotta
    LiaSthlm skrev 2015-12-22 10:01:37 följande:

    Ställa allt på kylklampar kanske.

    Det har jag gjort med tårtan när dottern fyller år mitt i sommaren.


    Inte så syggt kanske, men man kan kanske ta en duk om...ska testa detta :) tack :)
  • MS

    Jag förvarar allt i frysen och lägger upp lite i taget på fat och fyller på när det behövs!

Svar på tråden Julgodiset lär smälta....tips??