• scrapparlotta

    griljeringen rinner av skinkan??

    När jag ska griljera min julskinka så rinner alltid det mesta av griljeringen av innan skinkan kommit in i ugnen. Den rinner liksom av med en gång. Hur ska jag göra för att det inte ska hända?? Nåt tips? Jag blandar ägg och senap... ska det vara nåt mer?

  • Svar på tråden griljeringen rinner av skinkan??
  • Vanja

    Pensla på lagom mycket, inte för mycket! Sen strör du över ströbrödet. Då brukar de stanna. :)

  • K med lilla E

    Det brukar hända mig om jag glömmer att det bara ska vara äggula. Har jag med äggvita så rinner det av. Läste häromdagen också att man kunde ha i lite majsstärkelse för att det skulle stanna kvar, men det har jag inte vågat prova.

  • scrapparlotta

    Aha bara ägg-gulan....jag smäcker i hela ägget Ska absolut bara ta gulan ikväll :) Tusen tack för tipset!!

Svar på tråden griljeringen rinner av skinkan??