• Anonym (Hjälp snälla)

    Ett väsen visar sig för mig på natten och skrämmer livet av mig

    Ingen tror mig, ingen!!!

    Ingen klmmer tro mig här heller. Ni kommer kalla mig troll och min tråd kommer stt flyttad till sandlådan.

    Jag gör ett försök, kanske finns det någon god människa där ute som tror på mig.

    JAG VET att jag blir kontaktad av något mystiskt väsen. Det är någon som vill komma åt mig. Varje morgonen vid kl 03 blir jag väckt av något. Det könns som att någon stryper mig. När jag vaknar så här jag mystiska ljud. Ser något röra sig men vet inte vad det är. Det är någon som tittar på mig från mörkret, men jag ser inte vem. Igår när detta hände, vid 03, ser jag hur min gungstol gungar vid ett hörn i mörkret. Någon sitter där och skrattar, en mellanmörk röst. Väsenet håller i något som lyser, men jag ser däremot inte ansiktet. Jag gömmer mig under täcket och skakar. Jag är rädd.

    Idag, vid 03...samma sak. Jag väcks. Någon har strypt mig. Jag hör ljud från köket och jag går dit. Ser någon tvätta händerna vid diskhon! Jag skriker, håller händerna för ögonen och låser in mig på toaletten. Ringer 112, polisen kommer, men ingen finns i lägenheten när polisen genomsökt den.

    Jag klarar inte av det här mer. Jag orkar inte. Jag vill inte leva mer. Snälla hjälp mig. Jag orkar inte leva såhär mer. Och nej...jag drömmer inte. Jag hallucinerar inte. Jag nyper mig själv ibland när jag ser dessa mystiska saker, och ja-jag ser rätt. Usch, det här är inte hur jag vill leva

  • Svar på tråden Ett väsen visar sig för mig på natten och skrämmer livet av mig
  • Mandel

    Håller med om att kontakta ett medium.

    Kan du sova med svag belysning? Prova för då kanske du lättare ser vad som rör sig än om det är kolsvart.

    Prova att prata med figuren. Du ska kanske inte förvänta dig något bra svar, men tala om att du inte vet vad den vill och att du vill bli lämnad ifred.
    Förklara att det är ditt hem och att du inte uppskattar besöken. Be vänligt men bestämt.

    Har du nyligen flyttat in? Har du upplevt saker tidigare?
    Skulle du kunna prova att sova någon annan stans hos någon annan någon natt för att se om det följer dig eller om det är platsbundet.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Signe)
    glutten skrev 2016-01-06 06:47:20 följande:

    Sömnparalys?


    Det tror Jag med.

    Jag har haft sömnparalyser i massor av år.

    Precis så är det.

    Att samma återkommer varje natt tror jag blir som en slags självuppfyllande profetia.

    Jag skulle kontakta sjukvården om jag vore du. Min dotter väntar på remiss till sömnspecialist av samma skäl - själv är jag av med mina paralyser sedan nästan 10 år vilket är underbart för det är sjukt läskigt att uppleva den.
  • Anonym (.)

    Jag upplever saker i sömnen (går och gör även saker i sömnen). Halva hjärnan sover, typ. I regel får jag för mig ungefär samma sak och reagerar på samma sätt. Det är kanske inte vid samma tid på natten, men det upprepande scenariot gör att det påminner om ditt. Har haft det såhär i över 20 år.

    Det känns verkligt på alla sätt.
    Förmodligen är det något sånt som du råkar ut för också.

  • Anonym (Mimmi)

    Just det där med klockan 03.00 är ju djävulens timme, enligt skräckfilmen Emily Rose. Jag skulle ärligt talat skita på mig på fläcken om det där hände mig varje natt just vid den tidpunkten. Fast iofs, skit samma om klockan är 03.00 eller inte, jag skulle göra på mig vilken tidpunkt det än var om någon väckte mig genom att strypa mig och sitter och gungar gungstol i mitt rum medans den pratar med en mörk röst.

    Hur kan du ens vara kvar där? Jag skulle ha dragit omgående. Sen skulle jag flytta hem till mina föräldrar igen (trots att jag är 40+, skit samma) och sovit i deras säng mellan dom för resten av livet om jag nu inte hade haft en stor, stark karl.

    Jag skulle inte stannat en sekund längre där du är och definitivt inte gå och lägga mig och sova helt ensam.

    Går du till en doktor med detta kommer dom ju bara tro att du är sinnessjuk.

  • Anonym (Hjälp)

    Sök hjälp av både läkare och psykolog. När din mentalsjukdom gått så långt att du funderar på självmord måste du söka hjälp.

Svar på tråden Ett väsen visar sig för mig på natten och skrämmer livet av mig