• gealach

    Hur gammal ser jag ut att vara?

    Den här tråden är halvt på skoj, halvt för att jag faktiskt är nyfiken. 


    Det här handlar alltså inte om att jag söker bekräftelse på något sätt, jag vet ju hur gammal jag är och är rätt nöjd med hur jag ser ut, men med anledning av att ett par personer på senare tid har placerat mig helt fel i ålder blir jag faktiskt nyfiken.

    Men hur som helst, vad tror ni? Hur gammal är jag?

    Bilden är tagen 30 december förra året, så alltså väldigt nytagen
    (Och det är ingen mening med att titta på min profil, jag har tillfälligt ändrat till något helt galet där, kommer att ändra tillbaka när denna omröstning går ut, eftersom man inte ska ha felaktiga uppgifter.)  

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-01-15 23:02
    Vad roligt det här var!

    Tack för alla röster och kommentarer. Ni är väldigt nära, de flesta av er, jag fyller 39 i april.

    Bakgrunden till detta var att jag vid två tillfällen nyligen fått kommentarer som antytt att jag inte kan ha varit med på 70-talet. (OK, jag är född 77, så det var inte så mycket 70-tal kvar när jag föddes, men ändå.)

    Själv tycker jag nog att jag ser ut att vara ungefär där jag är, så att säga, så de som antytt att jag skulle vara yngre har faktiskt gjort mig lite förvånad.

    Sedan är det ju som någon av er sa, bilder räcker inte alltid, det handlar även om kroppspråk, klädsel och hur man talar.

    Men intressant att se att jag inte har en helt felaktig uppfattning om mig själv, heller
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur gammal ser jag ut att vara?
  • äldreochklokare

    det kan bli väldigt olika resultat beroende  vilka bilder man visar upp, vilket ljus det eller, glasögon eller inte osv. Om du lägger upp en helt annan bild kanske du får helt olika svar :)

  • gealach
    äldreochklokare skrev 2016-01-08 16:39:01 följande:

    det kan bli väldigt olika resultat beroende  vilka bilder man visar upp, vilket ljus det eller, glasögon eller inte osv. Om du lägger upp en helt annan bild kanske du får helt olika svar :)


    Jo, så är det ju självklart, även sminkad eller osminkad kan ju påverka. Sedan är det ju kroppsspråk, hur man pratar, och så vidare. Men jag tänkte att det kan vara kul att få någon liten indikation i alla fall
  • KingOfKings

    Röstade på 40 kollade igen och tycker det är 42 istället.

Svar på tråden Hur gammal ser jag ut att vara?