• Lalinandanenon

    ledsen dotter

    Hej,

    Vi har en dotter som snart fyller 10 år. Hon har sedan ca 1 år tillbaka börjat utvecklat bröst och fått hår under armarna. Vi var i väg för ca 10 månader sedan till en doktor så att de fick kolla upp detta då vi var rädd för att hon skulle hamna i en tidig pubertet och stanna i växten. Svaret som kom tillbaka efter nån månad var att allt var normalt.
    Det börjar nu bli problem för henne i skolan och hennes lärare har hört av sig till oss för att fråga om allt står rätt till.
    Vi misstänker att hon blir, kanske inte mobbad, men väldigt uttittad av de andra barnen. Hon vill inte vara med på gymnastiken längre för hon vill inte byta om med de andra. Hon vill inte vara med på aqua-kids simskolan heller. Hon har dessutom blivit väldigt inbunden och går mest för sig själv säger hennes fröken.
    På lektionerna sitter hon liksom stelt och försöker "skymma" sin överkropp hela tiden.
    Det här är jättejobbigt för oss och vi tycker så synd om henne men vet inte riktigt vad vi ska göra. Barn är ju barn och jag vet hur grymma barn kan vara och vår dotter har alltid varit väldigt känslig. Saken blir inte bättre av att vi hade en kris här i somras och var på väg att skiljas. Hon hörde nog ett och annat från oss hon inte borde göra. Vi är så ledsna för det, men såg inte så långt när vi var så ledsna själva.

    Är det någon som har några förslag hur vi ska göra?

    tack på förhand!!

Svar på tråden ledsen dotter