• Sanna3

    Blanda färska och gratinerade skaldjur?

    Kan man blanda färska och gratinerade skaldjur?
    Tänker några färska kräftor, några rökta räkor och gratinerad hummer? Det är tänkt att vara plockmat. Några tips på andra tillbehör man kan ha till? Typ när man äter räkor, vad vill man ha mer förutom bröd? Inte så bra på detta så uppskattar tips :)

  • Svar på tråden Blanda färska och gratinerade skaldjur?
  • Lilla Gs mamma

    Åh, vad gott! Visst kan man blanda smakmässigt, men jag tänker att om det är plockmat kanske det är bättre att servera allt kallt? Tex räkor, kräftor, ostron, krabba, rökt/gravad lax... Med bröd, citron, aioli, romsås, lite sallad. Då går iofs hummern bort, om du inte tillagar den annorlunda.

Svar på tråden Blanda färska och gratinerade skaldjur?