• Äldre 15 Jun 21:15
    1243 visningar
    5 svar
    5
    1243

    Roligaste uteleken?

    Vad gillar era barn allra mest att leka med utomhus? Skriv gärna hur gamla barnen är också.

    Sonen på 3 år älskar att åka rutchkana och att cykla på springcykel. Hoppa studsmatta tycker han också är väldigt kul! ????

    Jag tänkte att det kunde vara kul att se vad andra barn gillar att göra, kanske kan ge lite inspiration.

  • Svar på tråden Roligaste uteleken?
  • Äldre 15 Jun 21:22
    #1

    Jag har två grabbar på 2,5 och 4. Bägge älskar att leka i skogen och att samla på saker, stenar, kottar och sådant. Eller att upptäcka saker. På vår upptäcksfärd idag upptäckte vi en strumpa i skogen.

  • Caramb­olan
    Äldre 15 Jun 21:25
    #2

    3,5 åringen gillar olika former av hinderbanor (gå balansgång, klättra på stenar, etc) att kasta prick med kottar och stenar, kurragömma.

  • Äldre 15 Jun 21:57
    #3

    Hoppa studsmatta, gunga, cykla, blåsa såpbubblor, måla med gatkritor, gräva i sandlådan gillar både 3-åringen och tösen på 5,5 år. Hennes favorit är också att klättra i träd.

  • Äldre 29 Sep 15:44
    #4

    Skattjakt helt klart både sommar, höst, vinter och vår.
    Finns inget som får barnen att jaga runt såsom en skattjakt

  • Äldre 29 Sep 16:11
    #5

    5-åringen (snart) gilla att gunga, klättra i träd, gräva med dumpers i sandlådan, "laga mat" i skogen, klättra på stockar, plocka svamp, hoppa studsmatta o cykla. 2,5-åringen älskar lekstugan som fungerar som restaurang, gillar även att gunga, gräva i sandlådan, gå i skogen, gå på minipromenad med dockvagnen, hoppa på studsmattan. Leka med vatten gillar båda, även att köra tramptraktor samt plocka o äta frukt o grönsaker. Har säkert glömt en massa...

Svar på tråden Roligaste uteleken?