• Sephora

    kycklingbröstfilé med grekisk touch

    Ja, som rubriken lyder...jag vill steka kycklingbröstfiléer i ugn... de brukar bli saftiga då. Men för att få en grekisk touch på deem...vad skulle jag kunna göra? Jag ska bjuda på tzatziki och lite andra grekiska tillbehör...så det är bara själva kycklingen jag behöver tips om!

  • Svar på tråden kycklingbröstfilé med grekisk touch
  • Carambolan

    Fyll dem med en röra på fetaost och oliver?

  • Sephora

    Berätta gärna hur du skulle göra!


    Carambolan skrev 2016-07-08 20:49:26 följande:

    Fyll dem med en röra på fetaost och oliver?


  • Carambolan
    Sephora skrev 2016-07-08 20:56:43 följande:

    Berätta gärna hur du skulle göra!


    Helt spontant hade jag nog mosat fetaost och blandat antingen med finhackade svarta oliver eller finhackade soltorkade tomater, en klick creme fraiche och en klyfta pressad vitlök. Sen hade jag snittat kycklingfiléerna på längden (typ som korvbröd), stoppat i fyllningen och kört i ugnen.
  • Tusselina

    Det är väldigt vanligt att göra citronkyckling i grekiska recept (oftast dock hel/delar i ugn tillsammans med massor av skivad citron och potatis och lök)

Svar på tråden kycklingbröstfilé med grekisk touch