Burkskinka??
Vad gör man egentligen med sån??
Vad gör man egentligen med sån??
Har jag också undrat! Nå´n????
Man avlägsnar gelén så smidigt man kan, skivar upp och äter Urgott!
Som den är? Göra tärningar att ha i sallad kanske? Går det? Mer då??
=)
Vi har alltid ätit den till mos och sallad...ställ burken i kylen några timmar så gelen stelnar...ungarna älskar det och då får de i sig lite salt nu när det är sååå varmt
Kall alltså, eller? Bara som den är i, i skivor? Jag har verkligen aldrig köpt eller ätit det...
japps...du serverar den kall direkt från kylen med mos och sallad era favvogrönsaker osv...
Helt ok om jag slipper äta det varje vecka=)
Vi äter det ganska ofta på sommaren eftersom mina ungar är så kinkiga med grönsaker och annan kall mat...
Enkelt smidigt och ok i smaken...
Dessutom perfekt på pizza=)
Strimla den på rivjärnets grövsta och använd som skinka...smakar precis som pizzeriornas=)
åhå...smart!! Nåt särskilt märke som är bättre än nåt annat eller nåt man absolut inte ska testa?
Mer då? Nån annan?
Jag funderar också om nå´t märke är bättre än det andra?
Tänk så mkt bra saker man kan få lära sig på det här stället =) *nöjd*
skiljer inte så mkt...=)
Ärligt talat så vet jag inte...brukar ta första bästa...eller billigast=)
Tror iaf favvon är i blå? burk med nån kontrast fär(de har bara den här så jag har aldrig funderat på vad den heter)
Nummer två är en rödbrun burk(eldorado?)
Har tillgång till stuga och då är det burkskinka, salta bitan osv som gäller...ingen el och inget vatten=)
Vi äter den på sommaren med kokt färskpotatis och legymsallad. Helt ok, ät med gelen...
igår åt jag tulips burkskinka från vivi..med bearnaisesås o potatis..
konstig blandning tycker killen men jag älskar det..
tycker inte att den skinkan passar att ha t.ex mackaronipudding
jag tror tulip är det bästa faktist..för annars ser jag bara skitmärken från typ tyskland eller vart den e ifrån..
(icas är nog bra med om den finns som deras märke)
mmm...visst är det tulips som är blå runt kanten...tror det är den vi köper oxå
Jag brukar göra en kall sås på gräddfil el yoghurt, lite majonnäs och senap, äter med kokt färskpotatis och grönsaker. Riktig sommarmat! Å gott!
svärmor gör dillkött av den vet inte hur eller om det ens är gott jag har inte ätit det men jag äter den med potatis och gräddfil
kram J
Jag gör ost och skinksallad med den..jättegott ...
Blanda i sallad,gurka,tomat,majs,skinka i små tärningar, riven ost i slutet inte nerblandat i salladen...rostar bröd och tärnar den och strör över sedan tar jag på salladsdressing....Det är min favoosommarmat
Jag brukar äta den med kokt potatis o gräddfilssås med dill i. Ååå kom ju på att jag ha en burk hemma, får nog bli det till middag idag