Åh, Prins Charles bakelse är ju sååå god! Det är en klar favorit här hemma. Det stämmer att det är krossade ostbågar på kanten av den. Det här receptet är till 24 st så du får minska ner det lite om du inte vill ha så många:
Prins Charles bakelse
72 skivor formfranska
5 dl vispgrädde
1 stor burk mjukost (typ Hushållsmjukost)
2 rödlökar
1 stor purjolök
1 stor tub Kalles kaviar
1 pkt fryst dill
1 kg frysta räkor
Dekoration:
Ostbågar
Dillkvistar
Caviarrom
Citronskivor
Räkor
Vispa grädden och blanda ihop alla ingredienserna. Skär ur rundlar av formfranskan. Lägg smet mellan rundlarna och låt bakelserna dra i kylen i minst ett dygn.
Bred på fyllning runt om på sidorna och rulla kanterna i krossade ostbågar. Täck ovansidan med smet och garnera med rom, citronskiva, dillkvist och lite räkor.