Varför har man smör på bröd?
Som rubriken säger så undrar jag alltså varför folk vanligen har smör eller margarin på bröd.
Har flera gånger varit med om att folk tycker att det är jätte konstigt att jag inte tycker om smör, ofta frågar de förvånat vad jag har på mitt bröd då. Får intrycket av att det för dem är otänkbart att man kan lägga ost på en brödskiva och äta utan att det är smör emellan, eller ännu värre... äta bröd utan något alls på.
Så nu vill jag veta vad det är som är så viktigt med det där smöret egentligen.
Undrar också hur jag ska göra med min bebis när han börjar äta. Generellt skulle jag aldrig servera något jag inte tycker om till någon annan om personen i fråga inte uttryckligen sagt att den tyckte om det. Samtidigt så verkar ju de flesta tycka om smör så egentligen kanske det är mer rätt att utgå från att min bebis "vill" ha smör än att han inte "vill" ha det. Hur tycker ni att jag ska göra?