• Äldre 6 Jun 11:02
  7849 visningar
  8 svar
  8
  7849

  Barnen

  Jag har sagt min fru att jag vill sluta med henne och hon har tagit mina 3 barn och försvann bara så där! Nu det har varit nästan 3 månader att jag har inte träffat med mina barn! Hon har anmält mig till jobbet och sociala att jag knarkar vilken jag har redan bevisat att jag är ren via soc och hälsa centrala! Nu hon kör med polisen och anmäla mig att jag har slagit min barn och hennes! Utan no bevis ! Kan hon göra så att behålla mina barn så här bort från mig ! Vi har tingsrätten den 30 de ! jag väntar tills då ! Har sökt ensam och delad vårdnad! När hon håller på så här! Lite råd gärna !

 • Svar på tråden Barnen
 • Anonym (Hm)
  Äldre 6 Jun 13:26
  #1

  Utan no bevis? Betyder det att du har misshandlat henne och barnen?

 • Äldre 6 Jun 13:53
  #2

  Jag vet inte vad det betyder! Hon lurar över allt att jag gör det och det ! Fast hon har ingen bevis bara ord typ ! För att behålla barnen från mig !

 • Äldre 6 Jun 13:59
  #3

  Jag menade så att hon anmälan mig utan hon har bevisat att hon lurar bara och tror hon kommer och vinna på det ! jag är helt säker om mig själv! Hon vill bara skapa problemet så vi kan inte samarbete för barns bästa !

 • Anonym (?)
  Äldre 11 Mar 20:44
  #4

  Varför är hon så anti dig?? Vad har du gjort som gör att hon inte vill ha dig i närheten av barnen??

 • Anonym (Elakt­)
  Äldre 15 Mar 16:46
  #5

  Fruktansvärt elakt av henne att sprida lögner vilket får mig att fundera. Varför tror du att hon är elak mot dig? De flesta personer, både män och kvinnor, är inte elaka mot andra för att de tycker det är roligt. Det är inte kul att såra andra människor.... tycker man det är man sjuk själv.

  Jag tänker att är man mamma så vill man att barnen ska träffa sin pappa och få en bra relation till honom, även om det inte funkar mellan de vuxna. Jag tänker också att om man anser att den andre föräldern absolut inte bör umgås med barnen (av ngn välgrundad andledning dit separation inte hör) så är man villig att göra ganska mycket för att förhindra umgänget. Hon anstränger sig uppenbarligen mkt för att uppnå detta mål. Varför tror du att hon vill hålla barnen borta från dig?

 • Anonym (Ta det mycket lugnt)
  Thu 3 May 2018 18:21
  #6

  Sorgligt att läsa. Bered dig på tuff tid. Det kan bli värre dessutom.

  Myndigheterna är konstruerade att se till barn och lyssna på kvinnor. Ingen bryr sig värst om oss män. Vi motarbetas systematiskt och barnens rätt och behov av sina pappor glöms nästan bort.

  Viktigt att du håller dig lugn, är ren och skötsam. Inga konstigheter eller otäcka grejer. Minsta grej kommer att användas emot dig.

  Socialen, Familjerätten, Skolan, Domstolen, släkten och vännerna - alla luras de lätt av en elak manipulativ kvinna.

  Dokumentera hennes konstigheter, anteckna dagbor, fota, spara osv för att kunna använda för att förklara hur illa hon beter sig. Hon skrämmer barnen och psykiskt misshandlar dem genom att beröva dem en trygg papparelation i sin barndom.

  Bered dig på försvar. Skaffa en advokat om du har råd. Använd myndigheterna.

  När du umgås med barnen, ha så roligt du bar akan med dem. Visa kärlek. Prata aldrig illa om deras elaka manipulativa mamma. De älskar henne med. Kanske de förstår hennes otäcka sidor när de blir stora.

  Mängder med kvinnor beter sig så illa som i ditt fall. Det är ett samhällsproblem som drabbar barn och pappor hårt.

 • Anonym (Pappa­)
  Thu 9 Aug 2018 00:25
  #7

  PappaBarn.se är ett bra ställe att söka information och kontakt med andra i liknande situation.

 • Anonym (Pappa­)
  Thu 9 Aug 2018 00:25
  #8

  PappaBarn.se är ett bra ställe att söka information och kontakt med andra i liknande situation.

Svar på tråden Barnen
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.