• Tokigsnart

    Fler som känner som jag?

    Hej!

    Blir tokig snart, e jag gravid eller har jag bara inbillat mig allt??

    Senaste mensen var 8/8 hade äl den 22-23/8 sex den 20/8

    Sen äl har jag haft till och från varje dag molvärk, flyttningar och känt mig allmänt konstig och trött samt gasig i magen!

    Har gjort ett erly test idag och tyckte jag såg ett svag streck i vissa vinklar men samtidigt så tror jag att jag inbillar mig! Ska försöka hålla mig nu tills Måndag morgon för ett nytt test! Är idag på -5 in bim

    Fler som känner och hoppas som jag!!

  • Svar på tråden Fler som känner som jag?
  • gröna L

    Räcker upp en hand! BIM imorgon eller så, har haft symtom i en vecka snart. Väntar mig att plussa varje morgon men får idel minus.

  • Tokigsnart

    Asså man kan ju bli tokig, plussar jag inte så måste något vara fel i kroppen eller så kanske kroppen kan luras så mycket?!?

    Är det ditt första?

  • gröna L

    Tredje ????

    Men det är första gången vi försöker bli gravida och går och väntar på ett plus! Förra gången jag var gravid fick jag vänta skitlänge på plusset, säkert tio dagar efter att jag började testa. Och då var det ju inte väntat, utan jag beställde tester när jag tyckte det var nåt konstigt med kroppen.

  • Tokigsnart

    Haha samma här, tredje fast första för oss :)

    Med mina andra två så kände jag tidigt med! Vill så gärna hoppas på ett plus när ska du testa?

  • gröna L

    Nä jag har inga såna känningar alls. Men å andra sidan har jag antingen varit gravid, ammat eller haft spiral de senaste 6 åren, det här är min första "opåverkade" (?) cykel sen före mitt första barn, så jag är inte säker på hur det brukar vara. Men jag har haft något sånär regelbundna små blödningar när jag hade spiralen inne, vilket tyder på att jag har haft ägglossning trots spiralen. Hade ägglossning i dagarna då jag tog ut spiralen och fick sedan mens den 3/8, så jag är liksom "igång".

  • gröna L

    Kastas mellan hopp och förtvivlan. Höll på att kräkas när jag öppnade kylen (som luktade kyl), och ba "idag blir det plus!" Men icke.

  • Tokigsnart

    Så jobbigt att kastas fram och tillbaka!

    Testade nyss men icke sa nicke.. men känslan i hela kroppen säger att det borde vara ett plus, har lixom blivit lite lite svullen i "tjej" magen!! Typ konstant molvärk!

    Tycker ju att som du skriver om att du borde ju oxå vara gravid om du inte klarar av kylen :)

    Nä nu ska jag vänta tills Måndag morgon man blir ju så ledsen av att testa hela tiden!

Svar på tråden Fler som känner som jag?