• xMiloux

    Enkätundersökning för föräldrar!

    Hej!


    Jag är en Student från Högskolan i Skövde och jag har som en skoluppgift skapat en enkät för föräldrar. Undersökningen ska testa vilken som är den ideella färgen på en leksak. Tanken är att jämföra svaren mellan mammor och pappor och se om det finns liknelser eller avvikelser mellan hur mammor/pappor uppfattar färg och vad de tycker är passande till barn.


    Ta gärna del av min undersökning! För de som är intresserade kan jag uppdatera er om resultatet när undersökningen är över och jag har skrivit en analys om det hela!


     


    Här är länken för MAMMORNAS enkät


    https://goo.gl/forms/OKCyjFd62Zyyjhr32


     


    Här är länken för PAPPORNAS enkät


    https://goo.gl/forms/xnzgJJaeIYjOKqM83


    Dela gärna länkarna vidare till de ni känner som kanske skulle vilja vara med i undersökningen! Enda kriteriet är att man är förälder :) 


     


    Tack! 

  • Svar på tråden Enkätundersökning för föräldrar!
  • Carambolan

    Menar du ideala färg? Ideell är något helt annat.

  • xMiloux
    Carambolan skrev 2017-12-16 11:37:32 följande:

    Menar du ideala färg? Ideell är något helt annat.


    Aha, ja, jo, det är det jag menar haha :) Blandade ihop orden. Men i den kontexten tror jag det är svårt att missförstå i alla fall så de svar jag fått hittills borde vara pålitliga i alla fall... Tack ändå för påpekandet, jag ändrar det nu :) 
  • xMiloux

    Tack så mycket allihopa! Nu har jag fått in ett stort antal enkäter. För att jämna ut så att jag får lika många svar från mammor/pappor så behöver jag nu endast svar från pappor. Jag behöver totalt 10 svar för att ha lika många svar som för mammorna :) 


     


    Om du är pappa: klicka på länken nedan för att svara på enkäten, eller skicka länken till en pappa du känner!


    https://goo.gl/forms/9ZVm6syS8iap3A7L2


     


    Tack så mycket för er medverkan!

  • Aniiee

    Mycket märklig enkät måste jag säga.......


    Hunger, disease, tyranny, superstition and guacamole
  • xMiloux
    Aniiee skrev 2017-12-16 20:06:59 följande:

    Mycket märklig enkät måste jag säga.......


    Ja för att undvika att de som svarar på enkäten planerar sina svar i förväg så uppmanade våra lärare oss till att göra enkäten på ett sånt sätt att det är svårt att veta exakt vilken statistik det är jag kommer titta på :) Det är lite tanken, så att man kan få ett mer korrekt resultat. 
  • xMiloux

    Tack alla för er medverkan! Nu har jag fått in totalt 40 svar och det räcker gott och väl för att jag ska kunna göra lite statistik och skriva en analys! Stort tack igen för visat intresse :)

Svar på tråden Enkätundersökning för föräldrar!