• Mamman85

    Syskonvagn... djungel!

    Vi väntar vårt 4e barn och kommer vara 13mån mellan de 2 minsta så behöver nu en syskonbarn.. vill ha en vagn med vändbar egna sitsar, bra varukorg, ska gå styra bra på asfalt grus skogsvägar. Va relativt liten ihopfälld, bra sufletter.

    Funderat mellan Emmaljunga dubbel Viking, kronan duo och donkeyn. Vilken skulle ni rekommendera? Och varför?:)

  • Svar på tråden Syskonvagn... djungel!
  • SweetJune

    Donkey. Motsvarar dina krav och mer. Köpte själv Babyjogger då vi hade längre avstånd mellan barnen och sonen föredrog ståbräda. Kände inte det var värt nästan och det visade sig vara rätt. Men hade jag haft tätare som ni helt klart donkey. Har Buffalo och är supernöjd. Donkey är smidig, kan göras till singel, bra korg under och på sidan, handtaget är skönt och passar även längre, superbra sufflett. Kolla upp däcken om det är samma som mes Buffalo, dvs får inte punktering. Bra andrahandsvärde. Regnskydd köpte jag dock från Eloide details då Bugaboos var kasst då.

  • LFF

    Vi hade Donkey till våra tvillingar. Älskade vår vagn. Gick på grusvägar, större skogsstigar, över rötter etc. Nu hade vi ju alltid vår i duo-läge men en gång blev den i mono-läge (ena barnet sjukt) och den var även då ljuvlig att köra.

    Med nya Donkeyn (om ni inte köper begagnad) är det samma punkteringsfria däck som på Buffalo.

Svar på tråden Syskonvagn... djungel!