• Namnet

    Restips till ensamstående med 2 barn

    Hej!

    Söker lite tips på resmål som passar en ensamstående mamma med två barn på 3 och 5 år som vill resa till ett varmt land med sol, bad och värme :) Tid på året spelar mindre roll men vill gärna ha en chartadresa till trygg destination.

    Har aldrig rest själv tidigare så är det någon som gjort det med små barn får ni gärna dela med er av att tänka på råd :)

    Lite nervöst att åka själv som ensam vuxen om det skulle hända något osv och hade önskat resesällskap men ingen i min familj eller vänner som det passar att resa så vill inte att det ska stoppa oss från att få semester med sol och bad :)

    Tack!!

  • Svar på tråden Restips till ensamstående med 2 barn
  • Vickan I

    www.ving.se/spanien/alcudia/sunwing-alcudia%20alcudia%20beach&matchtype=e&gclid=EAIaIQobChMI5qK4yaTB2QIVipEbCh1w_QP5EAAYASAAEgIpmvD_BwE

    Skulle rek något liknande som ovan. Spanien/Mallis tryggt och bra. Inte så långt flyga. Bra hotell med svensk/skandinavisk personal. Barnanpassat och mycket andra barn/familjer. Precis vid stranden så lätt växla mellan pool/strand. Välj hel eller halvpension. Bra bo i lgh så man kan fixa lite mat själv om man vill. Trevlig strandpromenad om man vill promenera lite. Bra underlag så vagn lätt kan köras om det behövs.

Svar på tråden Restips till ensamstående med 2 barn