• marsen

    Fler som ska föda i maj som vill samlas och leta alla små tecken på förlossning som finns?

    Här kan vi samlas och tråna efter varje litet tecken på att en förlossning är på gång! Även fast det kan dröja flera veckor till så hoppas man ju att varje liten tarmtömning eller sammandragning ska vara ett tecken på att det är på G. Är inte läpparna liiite svullna idag? Visst känns det som att jag boar ovanligt mycket idag? Tröttare?

    Sen kan vi ju se vilka tecken som faktiskt ÄR tecken när bebbarna sen börjar titta ut.

    Häng på!

  • Svar på tråden Fler som ska föda i maj som vill samlas och leta alla små tecken på förlossning som finns?
  • RJEL

    Har bf den 13:e maj och känner inga känningar alls. Riktigt frustrerande då jag så gärna inte vill gå över tiden

    Pendlar varje dag med att längta och se fram emot att va med om en förlossning och andra dan ha fullkomligt panik över smärtan som kommer komma och att inte ha kontroll eller inte kunna göra så mycket åt själva smärtan elr längden av förlossningen :(

  • Neysie

    Jag har bf imorgon 4/5 med tredje barnet. Blir snart galen av väntan. ;) Slemproppen gick i förrgår och jag har haft massor av olika känningar de senaste 2 veckorna. Min sambo jobbar natt och vi har 2 barn sen innan så jag är lite orolig att det ska starta mitt i natten och att han inte ska hinna hem.

  • Carquist

    Väntar tredje barnet och längtar så. Bf 15 maj. Den andra tjejerna kom 38+3 respektive 38+5. Är idag 38+1... spännande!

  • Jacqueline

    BF 26e maj, är lagom slut i kroppen nu.

    Femte barnet, fyran är bara 13 månader så det blev väldigt tätt (oplanerat)....har känts jobbigt i kroppen senaste tre veckorna och sömnen har blivit väldigt påverkad.

    Även fast lillkillen sover hela natten vaknar jag runt 4-4:30 varenda morgon med ont i höfter/bäcken och en extrem hungerkänsla.

    De andra barnen är födda vecka 39, 37, 38 och 38 så jag hoppas att denna lilla kommer lite före BF med för min kropp orkar verkligen inte mycket mer nu.

  • Matida305

    Vi har BF 16 Maj. Igår när jag skulle hämta min sambo på hans jobb fick jag en konstig värk långt ner i magen. Det var så sambon fick köra hem. Det höll i sig i nästan en timma då det till och från gjorde ont. Sen kom det någon gång på kvällen. Inatt har jag vaknat 2 gånger av att det är en molande värk i ryggslutet, nu är klockan 06.00 och jag har vart vaken i cirka 40 min av att det molar I ryggslutet. Jag pratade med förlossningen igår och hon trodde det var förvärkar så jag hoppas det är på gång.

  • FH24

    Väntar mitt första barn och har BF 13e maj. Känner att han gärna får titta ut nu, haha.

    Har i ca 3 dagar haft ont/kramp i magen, dock ihållande värk och inte som värkar som kommer och går. Har även haft mensvärksliknande smärta. Fick igår till mig att livmodertappen är nästintill utplånad fast fortfarande stängd samt att han nu ligger väldigt djupt i bäckenet. Hoppas så på att dessa olika tecken tyder på att det snart är dags, haha. Är som sagt första barnet så har inte heller något att jämföra med, så svårt att veta :)

  • Hoppfullhet

    Hänger gärna med här.. BF 10/5. Med första barnet hade jag förvärkar 1 v sen kom hon, denna gång har jag haft förvärkar i 4 v men inget som kommit igång helt. Med första hade jag även alla skl klassiska tecken: slempropp, skötte magen deluxe, sov som en stock dygnet innan. Så man undrar om det bli samma denna gång :) lycka till alla!!

  • Linnet1976

    Jag är i 38+0 idag. Trodde det var pågång i förrgår. Hade starka förvärkar hela natten och har haft blodblandade flytningar sen dess. Men nu ingenting. Har ändå svårt att tro att det ska gå två veckor till eller mer innan det är dags.

    Mina tidigare barn kom 40+6 och 40+3 snabbt och utan massa falskalarm. Värkar som startade direkt och ute efter några få timmar. Det här känns segt...

  • marsen

    Jag har BF den 23e och har väll egentligen inga förhoppningar om att föda så långt innan. Mina andra kom 39+2 och 39+5. Men jag pluggar och precis vid BF har vi både en tenta och redovisning av en stor uppsats vi håller på och skriver. Så det bästa vore om bebis kommer typ nu så jag ändå kan vara med på det, eller att jag går över maxtid, vilket inte heller känns så hoppfullt ????

    En liiten del av slemproppen släppte i måndags, men sen inget mer. Har åkt på en jäkla förkylning sen igår nu också.

  • Lanza2017

    vad kul att läsa hur det går för alla :)) har själv bf 19 maj o har haft en del förvärkar samt onda sammandragningar, i förra veckan trodde jag verkligen det var på g hade onda sammandragningar var 3 minut ont i ryggen i ljumskarna o det kändes som ett skärp som satt hårt runt om hela magen o ryggen, jag duschade tog alvedon och det gav inte med sig för att helt plötsligt bli bättre 5 timmar sen, lite chokad blev jag allt där, hoppas det inte fortsätter så här i evighet bara :))

Svar på tråden Fler som ska föda i maj som vill samlas och leta alla små tecken på förlossning som finns?