• Grynk

    Hitta på med småbarn

    Någon som vet något bra man kan hitta på för att roa en 2åring samtidigt som man har med sig en 10dagars bebis?

  • Svar på tråden Hitta på med småbarn
  • Erica94

    Åk till en långgrund sjö och bada, gå i skogen på troll-promenad (ta med fika? frukt?), gör egen lera och lek med (kul att göra leran tillsammans med), har ni badkar/kakel i badrum köp badkritor, fyll en större låda/babybalja med vatten och lägg i passande leksaker/köksredskap, gå till lekparken, ha picnic inne, bygg en koja och ha sagostund där, mata änder/fåglar, köp billiga små saker (adlibris har mycket bra) och gör skattjakt, måla med hobbyfärg eller vattenfärg, leta efter passande stenar/pinnar att måla på, gatukritor, pussel, baka bröd/fika till mellanmålet.

  • Fru Ve

    Bär bebis i sjal så kan du komma ut på nästan vad du vill. En 2-åring är ju lättroad till skillnad från hur det kan vara med äldre barn. En lekplats som är inhägnad är ju perfekt om du behöver sätta dig och amma så inte 2-åringen sticker iväg.

  • Anonym (A)

    Vatten i badbalja plus i en skurhink, mått och flaskor at ösa med. Bästa leken (i skuggan hemma) när sonen var 2

  • legomum

    Gå ut och upptäck världen, ha inte sådana krav på dig att det måste hända något hela tiden. För det behöver ingen 2 åring.

    Var mycket ute i skogen när grabbarna var två år. Vi var jämt ute på äventyr. Tog med oss lunchen och sedan sov de i vagnen.

    Hade alltid hink o spade samt en boll med. Det fungerade alltid för de hade en samlarperiod (stenar gräs småpinnar osv...)

Svar på tråden Hitta på med småbarn