• Äldre 6 Aug 15:09
    1234 visningar
    0 svar
    0
    1234

    sagan om Pricken

    Till Var Verkligen Välsignade, Av Prickens Vän & Skrivare.


    Jag har skrivet en bok, om en Pricken som är en Rund form, som är född bland fyrkanter enligt dem!


    Hon bestämmer sig för hitta de Runda och böjar på en resa till fots, som alla de som känner henna, de avråder henne till att göra detta.
    Men hon har haft dröm om de Runda och hon känner att de måste finns fler av dem, på denna resa mot sitt land, går igenom flera länder och i de första landet så vet ingen någon ting, om något och de är rädda så är de rädda för allt.
    Sen kommer till ett Femkantens land, där de vill att hon ska komma med och bygga med dem, för de göra alla i de landet!
    Men hon vill hitta sitt land och går vidare sen kommer till ett Sex kanternas land, som där många är bi odlare och de vill att hon ska bli minister i dessa land, med de vill hon inte!


    Hon är i detta land är hon i cirka ett år, men vill ändå gå vidare, i detta land så får två hästar samt mat och en Välsignade kompas med sig.


    Men hjälpa av detta och något annat, som lär känna genom sin vandring, vad de är får inte helt klart för sig, men de är som vägledare och hjälpare, hon hör som en inre röst som ger hennes tröst!


    Så kommer till att Åtta kanternas land, där en äldre kvinna, som har vart en av de högsta inom militära sjukvårdarna, hon har en vän som har vart General, han förstår att här är en ovanlig Form.


    Dessa två och mycket äventyr på vägen, de hjälper Pricken över till de Runda sidan!


    Detta slut får du läsa om du sänder din E-post konto till!


    saganpricken@gmail.com

Svar på tråden sagan om Pricken