• Furti

    SD och judarna?

    Alla ni som tror att SD är ett gäng nazister som därmed hata judar bör fundera en gång till. SD är troligen det partiet med störst andel judiska röstare. På vilket annat partis valvaka kunde man se kippor?

    Nej, det är tydligen bland andra partier som antisemitismen frodas.


    På torsdagen lämnade en förtroendevald i SSU Malmö sina uppdrag sedan hen delat ett antisemitiskt material på Facebook. Enligt Kvällsposten som noga granskat SSU Skåne finns också andra medlemmar som spritt antisemitiskt material. Tidningen har också visat hur ordföranden i SSU Malmö bjöd in en föreläsare ur den extrema, salafistiska, miljön till ett samtal om religionen och samhället.
    [...]
    I Svenska Dagbladet beskriver ledarskribenten Per Gudmundsson hur den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen, numera kallad Tro och Solidaritet, etablerat nära kontakter med fundamentalistiska grupper i Sverige. Han hänvisar också till en religionsforskare i Lund som påvisat hur Muslimska brödraskapet gått in för att vinna inflytande inom svenska politiska partier, i synnerhet Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centern. Men också Moderaterna hade under en period en muslimsk fundamentalist i sin riksdagsgrupp.

    unt.se/ledare/ssu-skandalen-vaxer-5130802.aspx
Svar på tråden SD och judarna?