• Anonym (Nosex)

    Ska det vara såhär sexlöst?

    Vi är ett par på 30+ och har levt tillsammans i många många år. Alltid haft sex och experimenterat och haft roligt i sänghalmen. Vi har en djup kärlek till varandra och samma framtidsvisioner. Men.. det senaste året så har vi tappat glöden totalt. Vi har kanske haft sex 1-2 ggr i månaden och när vi haft det så har det varit stelt och passionslöst. Nu de senaste två månaderna har vi inte haft sex alls. Han är inte lika attraherad än hon men han vill inte gå isär.

    Ska det vara såhär sexlöst? Kan man bygga en framtid på bara vänskap och kärlek utan sex och passion? Vi har en öppen dialog om detta men vi kommer ingenvart.. hur finner man tillbaka till passionen när den känns helt borta?

  • Svar på tråden Ska det vara såhär sexlöst?
  • Anonym (Nosex)
    Anonym (H) skrev 2018-11-16 09:36:31 följande:

    Finns närheten där?


    Nej inte mycket närhet. Vi ger varandra en puss hejdå på morgonen annars pussas vi inte. Det var härom morgonen som jag kröp in i hans famn när han sov och han höll om mig men inget han minns att han gjorde. Vi försöker att vara nära då vi pratat om det att den biten är viktig att inte släppa men det sker inte mycket.
Svar på tråden Ska det vara såhär sexlöst?