• hemlig 123456

    Min man vill inte ha sex

    Hej. 
    Jag är 48 år och min kille 47 år.Har varit tillsammans med min kille i 1 1/2 år. Vilket inte är lång tid. I början av vårt förhållande var allt bra sexuellt. Dock var han en pillerknapare när det kom till potensen. Men jag såg inte det som något problem. Ganska snart såg jag att han hade lite andra intressen också. Han var inne på dejtingsidor och leta aktivt efter en ersättare för mig. I synnerhet asiater av det yngre slaget. Men hade även andra intressen som att bli påsatt av en man och att få suga en man. Dessa sidor var han också inne på och sökte aktivt. Porrsurfa flera timmar om dagen och då runka 2-4 gånger varje dag. Det blev lite turbulent där och då. Han lova att han skulle sluta med det och att fokusen skulle bara bli vi. Trodde på honom men han föll tillbaka hela tiden. Slängde ut honom. Efter 3 veckors tystnad så kom han krypande tillbaka för han hade insett vad som var viktigt och vem han ville ha. Vi hade det kanon någon vecka då. Sex och allt. Han tom fria där. Nu 4 månader senare har vi knappt någon sex. Har vi så e det för att han runkat upp den själv och sen kallar på mig. Tar inte på mig. Har jag tur så rör han mig lite mellan benen. Inte mycket fysiskt kontakt utan för sängen heller.Har försökt prata med honom men han blir bara arg och säger jag e dryg och att allt bara handlar om sex för mig. NEJ Intimiteten handlar det om som kan vara så mycket. Det är viktigt för mig. Jag tänder inte honom längre. Men med facit i hand är jag inte 18 år och inte Asiat och jag har ingen kuk så det är kanske inte så konstigt. Han blir bara kåt av att titta på porr. Inte på mig och av det jag gör med honom. Men självklart säger han att jag visst tänder honom han är dock inte 20 längre! VAAAA? Du e som en 20 ¨åring när du sitter med porren och runkar och runkar som en idiot. 
    Älskar honom men börjar inse att vi kanske inte har någon framtid trotts allt.

  • Svar på tråden Min man vill inte ha sex
  • Anonym (Milf:))

    Hoppas du inser att det inte är något att satsa på. Låt han sitta och runka och ha ytlig sex med främlingar, han kan inte bättre.

    Du kan säkert hitta någon som klarar intimitet och kan ge dig något av värde.

  • Anonym (E)

    Låter inte som att ni är kompatibla, alls, tyvärr. Inte när det kommer till sex och intimitet och inte när det kommer till kommunikation. Jag tror inte på att begränsa eller förändra andra människor, han har sina kinks och även om han säkert älskar dig så har han nog svårt att avstå från den delen av sin sexualitet i längden...

    Nä vännen, inse ditt eget värde och att du förtjänar någon som har samma värderingar kring sex som du har, detta förhållandet låter lite destruktivt. Gå vidare utan honom.

  • Anonym (...)

    Han låter inte normal, uppenbarligen tänder han på annat än en vanlig kvinna, men framför allt låter han oempatisk och oromantisk, inte alls kärleksfull. Det finns bättre killar!

  • Anonym (Nisse)

    Men hur vet du vad han porrsurfar på för sidor? Säg inte att du är en sådan galen kontrollfreak som smyger och snokar i hans webbhistorik? 
    Grejen är att många män tänder på annat än sin fru/flickvän. Det är i sig inget konstigt. Man kan inte rå för vad man går igång på. Jag vet flera män som är gifta och har barn men som i fantasin (en del lever ut det), tänder på att suga av en annan man eller ha fullskaligt sex med en annan man. Trots detta är de vanliga familjepappor med hus, villa och vovve. Några fruar vet om sin mans inre värld, andra inte. 
    Jag tror såhär. Istället för att gå i clinch med honom och fördöma, hota eller liknande. Så försök acceptera och hitta nya vägar. Kanske kan du klä ut dig till en förpubertal asiatisk geisha som dansar för sin kund/man. Kanske kan du suga honom hård när han tittar på porren för att i nästa stund gränsla honom när han är stenhård. 
    De flesta råder dig att lämna en sådan man. Jag påstår att de flesta män tänder på mycket mer än sin fru/flickvän, men säger sällan något. Du har fått veta vad som finns i din mans inre och använder det mot honom. Jag tycker att du ska se det som en tillgång att du vet vad som finns inom honom och använda det till er fördel.

  • Rikard

    Den fråga som dyker upp i mitt huvud när jag läser ditt inlägg är varför du över huvud taget stannar kvar hos denne man. 
    Vad är det som du tycker om hos honom som gör att du väljer att fortsätta att vara tillsammans med honom?
    Kompenserar detta för hans ointresse för dig på det sexuella planet?

  • Anonym (Runkar bort sitt liv.)

    Dessa runkande män. Suck.
    Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka med förhuden.
    Jo, känner igen det där!

Svar på tråden Min man vill inte ha sex