• Anonym (Frun. Xx)

    Har er man/fru haft alkoholproblem och blivit fri det?

    Hej.

    Ursäkta ett ev. Rörigt inlägg. Skriver från mobilen.

    Jag är gift sedan 5 år, med en man, som jag varit tillsammans med i 15 år. Två barn närmare tonåren. Han född i missbrukarfamilj, alkohol. .

    Sedan vi möttes som tonåringar har han alltid varit glad i alkoholen, aldrig på veckodagar, men alltid om helgen. Spolar vi fram till de senaste tolv månaderna, är det samma sak. Varje helg. Men nu när han blir personlighetsförändrad har jag ställt krav, han ska bättra sig. Men gör det aldrig.

    Nyårslöftet, ingen alkohol innan sommaren.

    Igår kom jag på han med att gå ut med soporna och bära ut öl från bilen, som han skulle gömma i trappen.

    Jag konfronterade och han blev inklämd i ett hörn och drog.

    Kom tillbaka en timme senare, ölen slut. Ja, han körde bilen med öl. Och till 99 procent drack han upp den under färd, eller att han parkerade bakom skogsdungen och sedan vände och körde tillbaka. (Vi bor ensam efter en skogsväg).

    Vi har inte pratat än, men jag ska snart prata och berätta att jag lämnar han OM han inte ringer VC på måndag och får Antabus.och säga att han inte får ha barnen under helger om han väljer alkohol före mig.

    Han är min bästa vän, världens snällaste man och pappa,vårt förhållande är efter alla år BRA, på alla plan utom detta. Jag är beredd att aldrig mer dricka en droppe, om det får han att sluta dricka. Han har inte alltså bara smugit igår, utan flera flera gånger, men igår fick jag BEVIS!

    Har någon av er samma problem, vad hände?

    Här något genomlevt detta, valde han eller hon dig och barnen eller alkoholen?

    Vad ska jag göra, kontakta någon eller hur går man tillväga?

Svar på tråden Har er man/fru haft alkoholproblem och blivit fri det?