Forum Egotrådar - Sandlådan
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ångra meddelande på massenger?

  Fre 1 feb 2019 13:55 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Fre 1 feb 2019 13:55

  Hej,

  Hoppas detta hamnar rätt och att nån vet mer än mig.

  Jag har fått veta att en person spridit lögner om mig och till slut konfronterade jag hen via ett elakt meddelande på messenger.

  Direkt efter att jag skickat ångrade jag mig, jag är konflikträdd och det är inte likt mig att göra så. Jag är rädd att meddelandet ska bli bensin på elden och göra allt värre medan jag bara vill att det ska upphöra.

  I min panik så raderade jag konversationen med personen innan hen öppnat meddelandet, samt blockerade personen och inaktiverade min Facebook.

  Vet någon om personen ändå har fått mitt meddelande?? Hur ser ser ut om man skickat ett meddelande sedan blockat och inaktiverat sitt konto? Jag har inte hört något men nu vågar jag inte aktivera min Facebook igen.

  Jag får såklart skylla mig själv, jag var upprörd och tog ett dumt beslut i stundens hetta.

 • Fre 1 feb 2019 13:56 #1

  Hon har fått meddelandet.

 • Fre 1 feb 2019 14:02 #2

  Det funkar inte så, du raderar enbart meddelandet från din fb , men hennes meddelande kan enbart hon radera ,så hon har fått det

  Sen om du har börjar fullfölj , var inte ett litet offer bit tillbaka det kanske inte är lätt alla gången men vad har du att förlora 

 • Anonym (A)
  Visa endast
  Fre 1 feb 2019 14:02 #3

  Hon har fått meddelandet och kan även se att du blockerat henne. Har du skickat ett meddelande så kan du inte ångra det. Det spelar ingen roll om du tar bort konversationen på din facebook, blockerar osv. Det påverkar inte konversationen på hennes sida.

 • Fre 1 feb 2019 14:06 #4

  Det bästa du kan göra nu är väl att skriva ett nytt meddelande om att du överreagerade för att du var arg/upprörd och att du borde ha tänkte ett steg längre än att skicka ett sånt meddelande.

 • Mån 4 feb 2019 21:13 #5

  Tack för svar. Jag antar att jag får bita i det sura och hoppas det landar väl :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll