Forum Allmänna: Anonym - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • hur får man fler kompisar

  Mån 11 feb 2019 11:16 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Mån 11 feb 2019 11:16

  Jag har inga bra kompisar. En som aldrig hör av sig till mig och en kusin som är flera år yngre än mig och sen en som bara började ignorera mig. De personerna jag träffar på mina aktiviteter träffar jag endast där och aldrig utanför aktiviteten. Ingen verkar visa intresse till att träffas på fritiden heller. Jag har heller inga kompisar på skolan. Jag träffar också min mammas kompisars barn ibland. Men de är antigen yngre eller har en fuktionsnedsättning och med dom har jag heller aldrig fått någon bra kontakt. Jag vill ha riktiga kompisar som vill träffa mig med och båda kan ha kul tillsammans och inte bara sånna som bara bryr sig om en på aktiviteterna. Kan någon hjälpa mig hur jag kan få nya bra kompisar

 • Ons 6 mar 2019 22:30 #1

  Appen Go friendly! Jag var i din sits, många är det, men tack vara Go friendly har jag nu träffat 3 jätte goa tjejer ????

 • Tor 7 mar 2019 09:08 #2

  Vad gör man i den appen lär man känna folk genom att chatta då

 • Tor 7 mar 2019 22:49 #3

  Man fyller i en presentation , sen fyller man i hur lång avstånd man vill ha max till de man träffar , jag tog Max en mil och fick då upp en lista på tjejer inom en mil från mig som också söker nya vänner , sen skrev jag hej till dom jag tyckte verkade passa mig , efter en veckas skrivande bestämde vi träff och tog en fika, ???? testa den och se vad du tycker , man har inget att förlora ????

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll