Forum Övrigt - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hitta parvänner

  Ons 13 mar 2019 10:27 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Ons 13 mar 2019 10:27

  Hej!

  Vi är ett par som bor i Växjö trakten, strax över 20 år båda två, som letar efter ett härligt par att kunna umgås med. Många av våra kompisar har man antingen glidit ifrån eller att man inte bor i samma stad längre. Det skulle därför vara roligt att kunna hitta trevliga vänner som bor i Växjötrakten som man kan göra lite vad som helst med.

  Vi är en tjej och en kille som är väldigt okomplicerade människor som både tycker om att hitta på saker men som även föredrar att bara kunna vara hemma. När vi inte arbetar älskar vi att umgås med vår underbara katt, träffa familj & vänner, vara aktiva och hitta på grejer så som att träna på gym eller att åka skidor, laga mat och fika. Det finns även intresse för fiske och aktier.

  Hör gärna av er om ni är seriösa.

 • Sön 22 mar 08:11 #1

  Hej Ida,

  Vi är också ett par som också är i tjugoårsåldern som söker efter nya parvänner! Vi älskar alltifrån en lugn hemmakväll där man kan umgås, spela spel, äta middag m.m till att hitta på saker!

  Vi är väldigt glada och snälla samt också okomplicerade personer. Vi gillar bland annat sport, träning, matlagning, bakning m.fl. Om ni fortfarande söker parvänner så får du gärna höra av dig :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll