Forum Allmänna: Blandat - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Har du vuxit upp med en mamma med ätstörning?

  Mån 8 apr 2019 09:21 Läst 0 gånger Totalt 0 svar
  Mån 8 apr 2019 09:21

  Hej! Jag och en studiekompis genomför just nu en C-uppsats inom socionomprogrammet och söker intervjupersoner. Vi söker dig som vuxit upp med en mamma med ätstörning, om du är intresserad så läs mer i brevet här nedanför. 

  Allt gott, Malin  Vill du delta i en studie om att växa upp med en mamma med ätstörning?


  Syftet med studien är attundersöka vilken betydelse en mammas ätstörning kan ha för hennes dotters identitetsutveckling under uppväxten och självbilden i vuxen ålder. Det vill vi göra genom att intervjua dig som är kvinna och vuxit upp med en mamma med ätstörning. Du behöver vara över 18 år och bo i eget boende.


  Studien är ett examensarbete på grundnivå och en del av vår C-uppsats inom socionomprogrammet vid Högskolan i Gävle. Intervjuerna kommer att äga rum under 15/4-26/4. Vi söker främst Dig som bor ca en timme ifrån Uppsala, men vi kan även utföra intervjun över Skype om Du bor längre ifrån. Intervjun beräknas ta 60-90 minuter. Det är viktigt att intervjun sker i ostört. Du bestämmer tid (under perioden 15/4-26/4) och plats. Intervjun kommer att spelas in och skrivas ut i text.  


  Den information som Du lämnar kommer att behandlas konfidentiellt och förvaras så att ingen obehörig kommer att få ta del av den. Redovisningen av resultatet kommer att ske så att ingen individ kan identifieras. Resultatet kommer att presenteras dels som en uppsats, dels i form av en muntlig presentation till andra studerande. När examensarbetet är färdigt och godkänt kommer uppsatsen att finnas i en databas vid Högskolan i Gävle. Inspelningarna och den utskrivna texten kommer att förstöras när examensarbetet är godkänt. Du kommer ha möjlighet att ta del av examensarbetet genom att erhålla uppsatsen.


  Deltagandet är helt frivilligt och Du kan när som helst avbryta Din medverkan utan närmare motivering.


  Vi frågar härmed om Du vill delta i denna studie. Om Du vill delta, kontakta oss genom nedanstående mail eller telefonnummer.


  Ansvariga för studien är studenterna Malin Schelin och Caroline Westberger och handledaren Ulla Beijer. Har Du frågor om studien är Du välkommen att höra av dig till någon av oss


  Malin Schelin                                                                 Caroline Westberger


  Student                                                                            Student


  s.malin@live.se                                                               caroline.westberger@uppsala.se


  0704 94 53 10                                                                 0704 86 71 86


   


  Ulla Beijer
  Dr. in med/PhD, socionom
  ulla.beijer@ki.se

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll