• Felicias123

    Vad ska jag göra?

    Hej på er.

    Jag behöver verkligen hjälp med era åsikter angående detta. Jag själv känner mig helt borttappad och behöver få andras syn på det hela.

    För att försöka göra en lång lång historia kort, jag har varit sambo med min kille i cirka tre år. Under årens gång har vi haft det väldigt upp och ner, jag har ett antal gånger hittat konversationer i hans telefon med andra tjejer.

    Det har aldrig hänt något mer än dessa konversationer (vad jag vet och vad han sagt), men det har satt otroliga spår i mig. Senast hände för cirka en månad sen.

    När vi har det bra, har vi det helt fantastiskt. Han är min bästa vän. Nu börjar jag tvivla både på oss och mig själv. Har svårt att glömma allt som hänt hur mycket jag än vill, även om han visar mycket ånger.

    Känner mig otroligt sårad.

    Igår sa jag att jag behövde tänka över allt, men nu sitter jag här och är helt lost.

    Hur gör man? Är det lätt att komma över något sådant här tillsammans med personen? Eller behöver man bearbeta allt på egen hand?

    Hjälp mig med åsikter och om ni kanske har varit med om liknande, behöver all hjälp jag kan få!

    Tack!

  • Svar på tråden Vad ska jag göra?
  • Godisbuske

    Om du inte kan leva med det, så gå vidare. Om din kille är som mig så kommer det aldrig sluta, uppmärksamheten, komplimanger, spänningen osv. Därför har jag valt att vara singel sedan många år. Jag vet att det sårar och även om jag alltid varit trogen och älskat den jag varit ihop med, så kunde jag inte sluta söka den.

  • Anonym (Li)

    Jag kan bara säga att jag har i två förhållanden, blivit utsatt för liknande.. Och för mig har det förstört mitt förtroende för dem två killarna , jag tänker inte en gång till kämpa för att hitta förtroende för en kille igen som inte visar mig respekt..

    Haft en gnagande oro som jag ej lyckats få bort helt båda gångerna, jag är nog rätt känslig av mig så det funkar inte i längden för mig..

  • Anonym (?)

    Läs igenom texten själv en gång och tänk dig att någon annan skrivit den så kommer du se att det är ganska solklart.. dumpa..

Svar på tråden Vad ska jag göra?