Forum PCO - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Missfall

  Fre 19 jul 2019 12:57 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Fre 19 jul 2019 12:57

  Hej. Gått på p-piller 3 månader nu och slutade med dom i början av veckan pga hemska biverkningar. . Plötsligt börjar jag blöda något hemskt och efter andra dagen kommer smärtor så jag knappt kan röra mig. Åker in akut till sjukhuset där dom berättar att jag fått missfall. Har PCOS och barn var inte planerat. Kom som en käftsmäll verkligen. Aldrig varit gravid i hela mitt liv men försökt aktivt i 3 år med min förra sambo. Började med p-piller för dom sa att det skulle bli lättare att bli gravid framöver om jag planerade det då. Blev alltså gravid efter jag började använde p-piller. Han jag blev gravid med vill inte ha barn så han tyckte det var bra att det blev ett missfall annars hade vi nog inte märkt det förens det var försent för abort. Önskar barn över allt annat och hade verkligen inte önskat att bli gravid med någon jag inte hade en framtid med. Ett missfall kan ju göra det svårare i framtiden och med pcos blir det svårare. Har inget stöd någonstans just nu. Min morsa och hennes gubbe bara skrattar åt saken och skämtar om det och han jag blev gravid med beskyller mest mig och får mig känna mig värdelös just nu. Finns det någonstans man kan få stöd ifrån hur man ska hantera allt det här? Könns som jag ska spricka av ångest och skam..

 • Anonym (Anony­m)
  Visa endast
  Fre 19 jul 2019 19:45 #1

  Via kvinnokliniken finns det kuratorer man kan få prata med bland annat efter missfall. Jag fick samtalskontakt där när vi fick missfall i v 12. Inget preventivmedel är 100 säkert och jag tkr att de i din omgivning är lite "råa". Man ska få sörja det som inte blev även om man inte visste om det.

  Sen har jag aldrig hört att det är svårare att bli gravid efter ett missfall. Jag fick som sagt missfall i v 12 och har två barn efter det och nu ett tredje i magen. Pcos kn ju däremot försvåra men det finns ju hjälp att få när man hittar rätt person.

  Att du blev gravid är inte enbart ditt fel, antar ni va två om sexet och att han kom i dig. Han kunde använt kondom. Annars bör man avstå.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll