Forum Internet - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • UF företag???????+

  Mån 2 sep 2019 19:25 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Mån 2 sep 2019 19:25

  Hej, jag undrar om ni har några ideer på uf företag, jag har tänkt och tänkt men har idee torka just nu

  Hjälp mig tack!!!

 • Tor 5 sep 2019 23:01 #1

  Jag vet inte riktigt hur UF-företag fungerar. Men tror att det är något med att några ungdomar startar ett tillfälligt företag.


  En sak som jag skulle köpt i somras om det fanns, var en typ wunderbaum för soptunnorna som gör att soporna luktar saft och kakor och att alla flugor försvinner?


  I vårt fritidshusområde lukten från soporna blivit ett problem sedan man ändrade sophanteringen och tvingade alla att ha stora sopsoreringskärl vid husen, med bl.a. kompostpåsar. Samtidigt tömmer man bara varannan vecka på sommaren och en gång i månaden på vintern. Om man kunde hitta någon produkt som inte är allt för cancerframkallande och miljöfarlig så skulle ja köpa?.Tänkte typ en tvålformad kloss som man slänger ner i kärlet efter tömning och som sprider en väldoft som flugor inte gillar?.


  En annan sak jag köper alldeles för mycket av är snygga och mysiga kläder och tillbehör till mina hundar? Kanske sy ihop mjuka hundplädar med attityd? Sånt verkar gå väldigt bra att marknadsföra över sociala medier. Lägg ut några bilder och beställningarna kommer strömma in?


  Något annat ni saknar i er vardag som skulle kunna bli en produkt?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll