Rökt makrill ok eller inte ok?
Vad säger ni om rökt makrill?
Just nu ligger det en i mitt kylskåp o ser väldigt god ut...
Får jag äta varmrökt makrill som är förpackad?
Vill vara 100% säker innan jag äter,
Vad säger ni om rökt makrill?
Just nu ligger det en i mitt kylskåp o ser väldigt god ut...
Får jag äta varmrökt makrill som är förpackad?
Vill vara 100% säker innan jag äter,
makrill är aldrig okej, det stinker ju! nej då... kolla livsmedelverkets hemsida kanske?
Nån mer som vet **puffar tråden lite**
Jag har ätit det ett par gånger under graviditeten, har inte kunnat motstå!
Hittade inga stränga restriktioner om det, och så äter man ju inte det varje dag precis. Käka på!
Så här står det i livsmedelsverkets lista:
Man kan äta Varmrökt fisk om nyrökt Om den inte tillhör sortimentet med begränsningar ur miljögift-synpunkt. Böckling är rökt sill från rena hav. I vakuumförpackad rökt fisk finns, framför allt mot slutet av hållbartiden, risk för skadliga bakterier.