Åt två dagar gammal kyckling - gravid
Igår fick jag reda på att jag hade fått i mig två dagar gammal kyckling i fredags. Hade det i en matlåda, och hade två likadana, så igår kollade jag datum på den som var kvar och såg att den gick ut 16e och när jag åt den så var det 18e. Kycklingen såg inte konstig ut och smakade väldigt gott så det var ingenting jag märkte när jag åt, jag har inte blivit dålig på något sätt efter jag ätit den. Men jag är ändå sjukt orolig nu eftersom jag är gravid i vecka 18 nu, och är så rädd att kycklingen ska ha innehållit bakterier som kan skada barnet och leda till ett missfall.. hur stor är risken att det gjort det när jag inte märker att jag blivit dålig och kycklingen inte smakade konstigt? Väldigt dumt att jag inte kollade bäst före datum innan jag åt men ibland har man så mycket annat i tankarna så man inte tänker på precis allt hela tiden.. drömt mardrömmar hela natten om att jag ska få missfall nu och det är en så jobbig oro..