• Jagochdublirvi

    Kommer dina barn gå ”bus eller godis”?

    Imorgon är det Halloween och butikerna dignar över av alla möjliga kostymer och prylar till Halloween. Hur vanligt är det att barn knackar dörr och tigger godis?

    I vårt område går alla barn som vill gå tillsammans en viss tidpunkt och då går de bara och knackar på hos varandra, och inte hos några andra då vi föräldrar tillsammans kommit överens om att ingen som inte vill få besök ska behöva få det. Visst finns det kanske någon äldre som hade velat ha besök men inte får det nu, men vi testar det här alternativet i år då ingen har orkat arrangera eller dra ihop något mer i år

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kommer dina barn gå ”bus eller godis”?
  • Orkide

    Jag tycker att barn kan gå. Men endast den 31:a. Sen kanske att man hjälper sina grannar att välja att delta eller ej. Genom tex lägga ett brev i brevlådan en vecka innan och säga att om ni vill delta sätt upp denna fladdermus på dörren (som man bifogar i brevet).

    Vi är dick bortresta nu så inget för oss i år.

  • v i r r a

    Ja och nej. Här kommer barnen klä ut sig, knacka dörr och dela ut halloween-pyssel som de fixat själva. Om de får godis så får de. Får de inte godis ute så får de hemma.

    Det är en kompromiss mellan oss vuxna och barnen. Jag ogillar starkt tiggeriet men för barnen är det snudd på livsviktigt (nåja ) att få gå ut och knacka dörr, så här blir det bus eller pyssel.

Svar på tråden Kommer dina barn gå ”bus eller godis”?