Forum Hus - Hus & hem
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skogsägare vill bygga bilväg bredvid vår villa?!

  Lör 23 nov 2019 15:39 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Lör 23 nov 2019 15:39
  För 3 år sedan köpte vi hus på en hörntomt med bra läge där vi har nära till både centrum och naturen. Framför huset har vi en bilväg med hastighet 50 km/h. På ena sidan gränsar huset till skogen, och däremellan finns en liten gång- och cykelväg. 

  Idag fick vi besök av skogsägaren som ville informera om att han tänker ta bort 15 m från skogen samt spränga berg för att öppna upp en ny bilväg istället för gång och cykelvägen. Detta för att de som bor längre in i området ska ha närmare till sina hus.

  Detta tycker vi är helt oacceptabelt då vi inte vill ha en bilväg på fler ställen. Den stora anledningen till att vi köpte huset var det fina läget, och att vi skulle kunna släppa ut katterna fritt. Blir där en bilväg kommer de med största sannolikhet att bli påkörda eftersom de tillbringar varenda dag i skogen. 

  Skogsägaren berättade att de kommer att spränga i 4 dagar och att vi kommer känna av vibrationer i vårt hus, hur kan detta vara ok? Tycker det är mycket märkligt att vi får denna informationen EN MÅNAD innan de ska börja? Kan vi hindra detta på något sätt? 
 • Tis 3 dec 2019 22:11 #1

  köp en bit av skogen av skogsägaren

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll