• xnfsm

    Tips på retreat?

    Hej. Jag söker tips på retreat att åka på. Gärna yoga/mindfulness och fokus på välmående. Någon enstaka dag eller lite längre, Sverige eller utomlands. Jag bor i Sthlm. Jag genomgår en oerhört jobbig tid i mitt liv och tänkte testa detta.

    Tips mottages varmt. (Övriga tips också)

  • Svar på tråden Tips på retreat?
  • Morre

    Om du bara vill ha ett ställe att vila, motionera litet när du har lust, kanske gå på någon föreläsning om mindfullness mm så kan jag rekommendera att åka som "veckogäst" till Österåsens hälsohem (osterasen.com) - ligger i närheten av Sollefteå. Nu är det många år sedan jag var där, men då var det jättebra. Tror de hade lite yoga men det är jag osäker på. Jag var inne på deras hemsida nu och där hittade jag ingen information om deras aktivitetsschema så det är nog värt att ringa dem och fråga. Detta är ett av de billigaste ställena du kan åka på (990 kr/dygn i enkelrum, helpension). Om de fortfarande har sina motionsaktiviteter som de hade då så får du mycket för pengarna (vattenjympa på morgonen, promenad i grupp, vegetarisk helpension mm). Allt är frivilligt att delta på.

    Ett annat tips är att åka till BaraVara vid Siljan (baravara.se) på deras "Dörröppnare 1"  Detta är en fin kurs i personlig utveckling som jag också kan rekommendera.

    Ett tredje tips är nyårsretreat på Mundekulla:
    https://www.mundekulla.se/se/retreat/ny%C3%A5rs-retreat-28558392

    J
    ag kan också rekommendera Umeå yogaskolas indienretreat samt Green Yogas yogaretreater:

    https://www.umeayogaskola.se/yogaresor-retreat/kerala,-indien-3-12-januari-2020-41582734

    http://www.greenyoga.se/

    H
    oppas du hittar det du söker!
    /Morre

Svar på tråden Tips på retreat?