Forum Allmänna - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Han skiter i mig helt plötsligt

  Sön 1 dec 2019 12:40 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Sön 1 dec 2019 12:40

  Hej, jag hade pratat med en kille efter sommarlovet och jag kom tillbaka till skolan. Vi pratade ofta, visade intresse (enligt mig) och han sa att jag var fin och hade bra personlighet. Det kändes som att vi var på g tills han nu för kanske 2 veckor sedan har börjat skita i mig. Han öppnar inte mina snapar förens efter flera dagar och han är nästan alltid den första som sett min story när jag lagt upp något.

  Och irl kollar han inte ens på mig och det gör ont. Det enda jag kan tänka på är vad jag har gjort och om jag borde fråga.

  Vad fan hände? Han bara ingronerar mig? Har han hittat en bättre tjej så jag är hans andra val eller vad händer? Vad ska jag göra?


  Emilia
 • Anonym (Filif­jonkan­)
  Visa endast
  Sön 1 dec 2019 12:48 #1

  Det är helt omöjligt att gissa. Det kan vara alltifrån att han har varit sjuk, haft mycket i skolan, kanske håller på med någon sport och haft turneringar och rest en del med laget, haft problem hemma (mamma och pappa) eller helt enkelt faktiskt träffat en annan tjej som han nu börjat prata med.
  Du kan väl bara fråga honom hur han har det rent allmänt om det är "mycket nu" och så. Svarar han inte på det så får du helt enkelt bara strunta i honom.

  Har ni dejtat? Varit ute tillsammans? Då tycker jag du skall fråga honom om något hänt. Annars får du nog bara glömma honom.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll