LillaStumpan0 skrev 2020-01-05 10:51:25 följande:
Svårt att veta vad varje individ ?tycker om? eller ej!
Vill bara poängtera att våra efterrätter har varit mycket goda, även om du personligen inte tycker om soyagrädde eller veganchoklad. Vårt barn tål som jag skrev inte heller ägg - så utbudet är än mer begränsat när vi bakar. Han fullkomligen älskar Veganchoklad och vet inte vad vanlig grädde är. I bakverk upplever jag inte att skillnaden är så pass stor, även om jag personligen väljer vanlig grädde framför soyagrädde om den ska serveras ?ren?, men här hemma är det inte ett alternativ som du förstår. I bakverk likt dessa har jag inte upplevt det som ett problem dock att byta ut grädden mot växtbaserad.
Du har ju större möjligheter vg utbud än vad är van vid att söka recept utifrån, så jag hoppas du finner det du söker och tycker om.
Lycka till!
Om man inte har ätit något annat är man ju van vid smaken. Jag har bara smakat vegansk mjölkchoklad, som i stort sett bara smakade havre och socker; sojaglass, som jag tyckte hade en kemisk smak; och den där vaniljsåsen på mandelmjölk som bara var vattnig. Min allergiske kollega skulle säkert tycka det var gott eftersom hen ätit denna typ av produkter hela livet, men jag tror inte att de andra kollegorna skulle bli lika förtjusta. Det är det som är det svåra - men det är inte omöjligt, och jag gillar utmaningar!
Jag tackar för alla tips, även de som jag inte kommer att använda just denna gång!