• Hugge018

    Mitt fel??

    Hej,

    Jag och min sambo firade tre år igår. Vi har börjat gå i planerna om att skaffa barn då båda har heltidsjobb, varav jag dessutom är egenföretagare vi bor tillsammans och lever ungefär så som vi drömt. Igår förlovade vi oss dessutom vilket var helt fantastiskt..

    Men till sak, Min tjej.. låt oss kalla henne för S. Har väldigt lätt för att komma och jag helt tvärt om, vi har provat olika metoder i form av kondomer med olika verkande effekt, rejäla förspel (med eller utan erotiska filmer, dofter osv), ?läkemedel? och olika salvor/ glidmedel men utan resultat.

    När S är ?färdig? så slutar vi och jag känner mig dum. Jag får ångest för att ?presterat dåligt? och känner mig allmänt besviken på mig själv, om och om igen.

    Vi har aldrig upplevt några större problem med detta tidigare då vi ?löst? det på annat sätt, sex är ju mycket mer än vaginalt samlag.

    Men till den punkten att vi nu går i tankarna kring barn och att jag aldrig kommer i henne är ett problem som också gör mig väldigt avtänd. Visst finns det hjälp att få rent medicinskt med dvs olika metoder via läkare men har någon upplevt detsamma och löst detta på egen hand?

    ?Ja, vi har provat allt som läkaren föreslagit, ja vi kommunicerar med varandra, nej jag skriver inte här för att ersätta någon form av professionell hjälp men jag skulle gärna höra om andra som är eller varit i samma sits.

  • Svar på tråden Mitt fel??
  • nettan kax

    Jag och min sambo försöker bli gravida, han har samma problem som du.

    Vi har löst det med att göra inseminering hemma????

    Släpper på pressen och det dåliga samvetet.

    Värt att testa! Lycka till????

  • Jagochdublirvi

    Kan du inte låta henne komma flera gånger? Bara för att hon har kommit en gång betyder det inte att hon inte kan mer, tvärtom, tjejer kan komma många gånger om, till skillnad mot män

  • Anonym (...)

    Att försöka få barn o ha sex intensivt under en period är ingen dans på rosor. Jag o killen var så less på sex tillslut men vi kämpade på tillslut nör jag inte orkade mera så kunde han t ex runka o sen komma i mig. Sätt på en porrfilm el nåt annars finns viagra t ex men du måste endå vara kåt för att de ska funka.

    Men viktigt o komma ihåg ..det är många som inte tkr detta är en lätt period o man har sex för att man måste liksom

Svar på tråden Mitt fel??