• camomill

    Hjälp mig att hitta ett överkast till min säng

    Hej!

    Jag har ett "problem". Jag får i veckan hem min nya säng och tänkte beställa ett överkast till sängen så inte katten hårar ner sängkläderna i onödan.

    Min nya säng är en ljusgrå kontinentalsäng 180 cm bred och sovrummet är vitmålat. Gardinerna som hänger i sovrummet är ljusrosa och i sammet. Därmed letar jag efter ett överkast i sammet att matcha med gardinerna.

    Vilken färg hade ni valt på överkastet? Kan man ha ljusrosa överkast, eller är det för flickigt för sambon? Vad skulle era män säga om ett ljusrosa överkast?

    Jag har funderat över följande överkast:
    Cyra från Jotex i färgen ljusgrå (699kr). Länk: https://www.jotex.se/cyra/cyra-overkast-dubbelsang-260x260-cm/1564948-02-78
    Dotti från Jotex i färgen silvergrå (1299kr). Länk: https://www.jotex.se/dotti/dotti-overkast-dubbelsang-260x260-cm/1564953-02-78

    Alla tips och råd är varmt välkomna gällande mitt inköp av sängöverkast Glad

  • Svar på tråden Hjälp mig att hitta ett överkast till min säng
  • Blonda87

    Jag skulle aldrig någonsin välja ett överkast i sammet, snacka om att katthåren kommer att fastna! Jag har två katter så vet vad jag pratar om, ser ju bara hur gardinerna ser ut när de suttit i fönstret och strykt sig mot dem... Så mitt förslag är att du väljer ett överkast i något annat material, gärna något glansigt som inte drar åt sig hår lika mycket :)

Svar på tråden Hjälp mig att hitta ett överkast till min säng